KIRIKKALE
25°
04:6

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale, deprem bölgeleri için tek yürek oldu

Türkiye, 6 Şubat tarihinde asrın en büyük felaketi ile yüzleşti. Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük deprem 11 ilde büyük yıkıma yol açtı. Binlerce insanın hayatını kaybettiği deprem, tüm Türkiye’yi olduğu gibi Kırıkkale’yi de derinden sarstı. Kırıkkal


TIRLAR DOLDU, TAŞTI
Felaketin haberini alan Kırıkkaleli vatandaşlar, bir an olsun beklemeden yardıma koştu. Kırıkkale’nin farklı noktalarında kurulan yardım toplama merkezlerine yardımlar, deyim yerindeyse yağmur gibi yağdı. Kırıkkaleli vatandaşlar genç, yaşlı fark etmeksizin varını yoğunu yardım toplama merkezlerine götürdü. Kırıkkale’de tırlar adeta doldu, taştı. Kırıkkale’den deprem bölgelerine başta gıda, kıyafet ve battaniye olmak üzere her türlü ihtiyaç malzemesi gönderildi. Havası sert, insanı mert olarak anılan Kırıkkale, bir kez daha bu sözün ne kadar doğru olduğunu gösterdi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Sarıgül’den af çağrısı!

İlginizi Çekebilir

Bayram tatilinde "kilit kavşak" Kırıkkale'den yaklaşık 800 bin araç geçti

İlginizi Çekebilir

ASKON, Kırıkkale’yi Kenya pazarına hazırlıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61556

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171