KIRIKKALE
25°
06:17

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Belediyesi'nden milli karar!

Kırıkkale Belediyesi, personel maaş kartlarını yerli ve milli ödeme sistemi olan “TROY”a taşıma kararı aldı. Binin üzerinde personelinin maaş kartı, Bankalararası kart merkezi tarafından yeni kart olan “TROY” a taşınması sağlanmış olacak.


Daha önce İşgalci İsrail’i menşeli ürünleri sosyal tesislerinde kullanmama kararı alan Kırıkkale Belediyesi boykot ağını genişletiyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatı personelin maaş aldığı banka ile yapılan görüşmeler sonrası işgalci Filistin’i destekleyen finansal sisteme karşı bundan sonra Türkiye’nin ödeme yöntemi olan TROY ile kartların değiştirilmesi kararı aldı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik yaptığı saldırıları kınamak için daha önce İsrail menşeli ürünlerin Mahalle Konakları, Gençlik Merkezi, Bilim Merkezi gibi sosyal alanlarda dağıtımını durduran Belediyemiz GAZZE’ye umut ol kermesi adı altında düzenlediği kermesten elde edilen geliri Filistinli kardeşlerimize bağışlamıştı. Son olarakta maaş alınan banka ile yaptığı görüşme sonrası tüm personeller TROY Kart kullanmaya başlayacak.

İşçi ve memur personellerin kartları değişti
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Saygılı işçi ve memur personellerimizin kartlarının TROY ile değiştirildiğini aktararak; “İsrail'in Gazze'deki masum insanlara karşı yapmış olduğu insanlık dışı saldırıları kınıyor, özellikle çocuklara, kadınlara yönelik katliamı lanetliyoruz. Kırıkkale Belediyesi olarak ilk günden bu tarafa duruşumuz ve tarafımız belli. Gazze’ye yönelik yardım kermesinin yanı sıra İsrail menşeli ürünlerin belediye tesislerinde kullanımını yasaklamıştık. Şimdi de tüm çalışanlarımızın maaş karları TROY ile değişecek. Tüm vatandaşlarımızın yerli ve milli ödeme sistemi olan TROY’a dahil olmalarını, İsrail’i destekleyen finansal sistemi boykot etmeye davet ediyorum.” dedi

İlginizi Çekebilir

Zabıta Ekiplerinden zincir marketlere denetim

İlginizi Çekebilir

Belediye personeline sigaradan kurtulma eğitimi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de üstyapı çalışmaları sürüyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32717

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171