KIRIKKALE
21°
00:48

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale Belediyesi’nden fırınlara yönelik denetim

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin farklı noktalarında faaliyet sürdüren ekmek fırınlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor.


EKSİKLİKLER KONTROL EDİLİYOR
Zabıta ekipleri, denetleme yaptıkları fırınlarda, çalışanların temizliği, imalathane ve satış yerlerinin temiz olup olmadığı, üretim yaparken istenilen şartlara uyulup uyulmadığı ve ekmek gramajı gibi konuları denetliyor. Kontrol esnasında eksiklik tespit edilen işletmelerin sahiplerine, var olan bu eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarılarda bulunuluyor.

DENETİMLER DEVAM EDECEK
Yapılan denetimlerin ardından Zabıta Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, “Denetimlerde fırınlarımız genel itibariyle kurallara uymaktalar, eksik tespit edilen fırınlarda ise bu eksikliklerin giderilmesi için tutanak tutuldu. Belirlenen süre içerisinde eksiklerini yerine getirmeyenler hakkında gerekli idari cezalar uygulanacak. Kırıkkalelilerin, fırınlarda üretilen unlu mamulleri standartlar ölçüsünde ve sağlıklı koşullar içerisinde, gönül rahatlığıyla alabilmesi için yapılan denetimler devam edecektir.” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

Saygılı, Taksim’deki terör saldırısını kınadı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de uyuşturucu zanlıları tutuklandı!

İlginizi Çekebilir

Yollarda EDS’li dönem başladı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53484

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171