KIRIKKALE
21°
02:31

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi 2021’da 2 bin 771 olaya müdahale edildi

Kırıkkale Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin 2021 yılında 2 bin 771 olaya müdahale ettiğini bildirdi.


HER GEÇEN GÜN KENDİNİ YENİLİYOR 
Kırıkkale Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, yüzlerce olaya kısa süre içerisinde ulaşan itfaiye ekiplerinin, kendini her geçen gün geliştirdiği belirtildi. 2021 yılında 2 bin 771 olaya müdahale edildiğini aktarılan açıklamada, "Gelişen teknolojik imkanların birçoğuna sahip olan belediyemiz itfaiyesi, yangın, trafik kazaları, doğal afetler, su baskınları, patlama, çökme, mahsur kalma olaylarına müdahale ederek pratikliğini her geçen gün artırarak çalışmalarına devam ediyor. Yıl boyunca 2 bin 771 olaya müdahale eden itfaiye ekiplerimiz, 146 evin baca temizliğini gerçekleştirdi. Su baskınlarına karşı 101 ev ve işyerinde su çekmesini gerçekleştirdi." ifadelerine yer verildi.

BÜYÜK SORUMLULUK GEREKTİREN BİR İŞ
Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da şunları kaydetti: "İtfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olmakla beraber, aynı zamanda büyük sorumluluk gerektiren bir iş. Halkımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden itfaiye teşkilatımız, bu görevlerini yerine getirirken hayatlarını hiçe sayarak, canla başla çalışmaktadırlar. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan bütün itfaiye çalışanlarımıza başarılar diliyorum."  diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de evde çıkan yangında bir kişi dumandan etkilendi

İlginizi Çekebilir

ABD, alevlere teslim

İlginizi Çekebilir

Geri dönüşüm tesisi yangını korkuttu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87739

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171