Sel suları hızla tahliye edilirken, kapanan mahalle yolları ekiplerin hummalı çalışmasıyla tek tek açıldı. Kırıkkale Merkeze bağlı Ahılı Köyü’nde hafta sonu akşam saatlerinde sağanak nedeniyle Ahılı Deresi taşması sonucunda sel meydana geldi. Sel nedeniyle yollar su altında kalırken, bazı bahçeleri su bastı. Dere üzerinde bulunan köprü ve çevresindeki bahçe duvarları yıkıldı.
Yaşanan sel felaketinin ardından Kırıkkale Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kaan Yüksel ve Fen İşleri Müdürü Tolga Aktan sel bölgesine giderek, incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda Kırıkkale Belediyesi ekipleri, meydana gelen zarar ve tahribatı biran önce ortadan kaldırmak için tüm gücüyle çalıştı. Sel felaketinde tüm ekipleriyle anında ve etkili müdahalede bulunan Kırıkkale Belediyesi, selin yaralarını sarıyor.
Sağlık-Sen’den Aslan’a ziyaret
Kargo poşetinde 168 adet sentetik hap ele geçirildi
Tatili değil, akraba ziyaretini tercih ettik
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171