KIRIKKALE
22°
03:39

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Geçtiğimiz günlerde ’20 dev proje ‘ adlı lansmanda duyurulan 41 yeni araç projesi hayata geçti.


“41 ADET YENİ ARAÇ  HİZMET VERMEYE BAŞLADI”
Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı’nın ’20 dev proje’ lansmanında duyurduğu projelerden bir tanesi olan ’41 yeni araç projesi hizmete başladı. Belediyeden yapılan açıklamada; “Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’nın yaptığı girişimler sonucu belediyemiz garajı gücüne güç katmaya devam ediyor. Şehrimizde sorunlara anında müdahale ve hizmet amaçlı belediyemiz filosuna katılan 41 adet araç şehrin her bölgesinde hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’nın geçtiğimiz günlerde 2020-2021 yılı yatırım lansman programında açıklandığı ‘20 dev proje’ hayata geçmeye başladı.” ifadelerine yer verildi. 
 

“HALK OTOBÜSÜ YOLDA”
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bu konunun üzerinde titizlikle durduklarını ifade ederek, “Güçlü araç kadrosu belediyemizin gücünü göstermektedir. Şehrimizin tüm sorunlarına anında ve hızlı bir şekilde 0 km araçlarımızı filomuza kattık. İnşallah daha geniş yelpazede daha verimli çalışmalara imza atacağız. Söz verdiğimiz 41 araçtan şuana kadar 9 adet kazıcı yükleyici, 1 adet asfalt Freze Makinesi, 1 adet kepçe, 1 adet greyder, 5 adet cenaze aracı filomuza katıldı. İnşallah devamı gelecek. Sırada 6 adet kamyon ve 18 adet halk otobüsü ise yolda” dedi.

İlginizi Çekebilir

Silah müzesinde sona doğru

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi araç filosunu genişletiyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Bilim Merkezi çocukları ağırlıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

20452

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171