KIRIKKALE
25°
02:24

Öğleye kalan Süre

Kimsesizlerin babası Kızılay

Kızılay ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılarını gidererek onlara bir babanın evladına gösterdiği ilgi alakayı göstererek ailelere umut oluyor.


“ YALNIZ DEĞİLLER “ 
Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler şunları söyledi: ‘’Kimsesiz ve yalnız yaşayan bacımız.  Ev ziyareti yaptığımızda hepimiz çok duygulandık. Evde yalnızdı ve üstelik belinde ki kırıklardan dolayı ayağa bile zor kalkıyordu. Kardeşimizin durumu çok acıklıydı. Hemen harekete geçtik. Kendisine Kızılay aşevimizden günlük yemek veriyoruz. Bugün de fedakâr Kızılaycılar onu doktora götürdü. Tedavisine yardımcı olacağız. Tedavisine destek olan Ortopedi Uz. Dr. Sinan Yıkılmaz beye teşekkür ediyoruz. Düşmez kalkmaz yalnız Allah cc demişler. Biz Kızılaycılar düşenlerin yanında ve onların dostuyuz.’’ dedi. 

“BAŞKANIMIZ GEREKEN İLGİYİ GÖSTERİYOR “
İşler’e teşekkür etti ve şunları söyledi: ‘’Çok zor durumdaydım. Düştüğüm için belimde kırıklar vardı ve ayağa bile zor kalkıyordum.  Ben yalnız yaşıyorum bana yardım edecek kimsem yoktu ama şimdi yardımıma Kızılay başkanımız Mustafa İşler koştu. Kendi yemeğimi dahi yapamıyordum. İlk önce bana Kızılay’ın aşevinden kapıma kadar sıcak yemek getirdiler. Daha sonra beni Yüksek İhtisas Hastanesine götürerek iyileşmem için doktora gösterdiler. Bütün bunları yaparken sanki yanımda ailem varmış gibi hissettim. Beni Kızılay’ın arabası ile alıp tekrar evime bıraktılar. İyi ki Kızılay var.’’ dedi.Kimsesizlerin babası Kızılay ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılarını gidererek onlara bir babanın evladına gösterdiği ilgi alakayı göstererek ailelere umut oluyor.
 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de polis ekiplerinden kan bağışı kampanyasına katıldı

İlginizi Çekebilir

Kızılay’dan depremzedelere yardım eli

İlginizi Çekebilir

Kızılay, ihtiyaç sahiplerinin yanında

Haber Yorumları

Yorum Yaz

22332

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171