KIRIKKALE
19°

Kılıçlar’da aşure etkinliği düzenlendi

Kılıçlar Köyü Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Aydın Payar tarafından her yıl düzenlenen aşure etkinliği bu yıl da düzenlendi. Dualar okunan etkinlikte, vatandaşlara aşure dağıtıldı.


“AŞURE ETKİNLİĞİNİ HER YIL DÜZENLİYORUZ”
Kılıçlar Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından her yıl düzenlenen aşure dağıtım etkinliği bu yıl da düzenlendi. Kılıçlar köyünün yanı sıra civar köyler, Kırıkkale ve Ankara’dan da vatandaşların katıldığı aşure dağıtım etkinliği büyük bir kalabalığa sahne oldu. Etkinliğin ardından açıklamada bulunan Kılıçlar Köyü Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Aydın Payar, “Aşure etkinliğini her yıl gerçekleştiriyoruz. Kırıkkale’den, Ankara’dan ve çevre illerden hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Hemşehrilerimizin katılımlarıyla beraber bu özel günü beraber kutluyoruz.” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDEYİZ”
Geleneği devam ettireceklerini dile getiren Payar; “Köyümüzde düzenlediğimiz etkinlikle, birlik ve beraberliği amaçlıyoruz. Bu özel günü kutlayarak, birbirini yıllardır görmeyen insanları bu etkinlik sayesinde buluşturuyoruz. Aşure Günü’nü kardeşlik içerisinde kutluyoruz ve sağlımız el verdiği sürece devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi aşure geleneğini sürdürdü 

İlginizi Çekebilir

Kılıçlar’da aşure etkinliği düzenlendi

İlginizi Çekebilir

Hasandede köyünde aşure birlikteliği 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89844

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171