KIRIKKALE
25°

Keskinli kadınlar mutfakta yarıştı

Keskin Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kültürel zenginliklerin ön plana çıkması amacıyla etkinlik gerçekleştirdi. Maharetli kadınlar mutfakta yeteneklerini sergileyerek birbirinden lezzetli yemekler yaparak yarışmaya katıldı.


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Kırıkkale’nin Keskin ilçesini ve diğer bölgelerinin tarihi yemek kültürünü ön plana çıkartmak, geçmiş değerlere sahip çıkmak amacıyla Keskin Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) tarafından yemek yarışması düzenlendi. Yarışmada hünerlerini sergileyen kadınlar hem tatlı bir rekabete hem de renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldular.

YARIŞMAYA KATILANLARI TEBRİK ETTİ
Keskin Kaymakamı Tunahan Çil, yarışmaya katılan tüm adaylara cesaretleri nedeniyle tebrik edip programda emeği geçenlere teşekkür etti. Çil, “Kadınlarımızın kendilerine olan özgüvenin arttırılması, sosyalleşmesi ve güzel bir gün geçirmeleri için yapılan yarışma programında; Kaburga Dolması ile Hilal Omuk yemek yarışmasında birinci olurken,  Muska tatlısı ile Nevin İçlek tatlı yarışmasında birinci oldu” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de yeni yönetim şekilleniyor

İlginizi Çekebilir

Hareketsiz yaşam, ölüm riskini yüzde 20 ila 30 artırıyor

İlginizi Çekebilir

Enkaz altında kalan polis memurunun ismi sokağa verildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42816

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171