KIRIKKALE
24°
04:48

İmsak'a Kalan Süre

Kasaba Kafe, çocukları unutmadı

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde faaliyet gösteren ‘Kasaba Kafe’ öğrencilere yönelik anlamlı bir etkinliğe imza attı. ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’ kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yarışma etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında öğr


ŞAMPİYON TAKIMA SÜRPRİZ ÖDÜL 
Bu yaz vatandaşların hizmetine açılan ve bünyesinde sağladığı gazetekale.com sosyal ve kültürel faaliyetlerle dikkatleri üzerine çeken Kasaba Kafe, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ara tatilinde çocukları unutmadı. ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’ kapsamında ilçede bulunan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik hem bilgi yarışması hem de eğlenceli yarışmalar düzenlendi. Yarışma sonucunda şampiyon olan takım öğrencilerine aileleriyle birlikte Beypazarı, Abant, Gölcük gezisi hediye edildi. Yarışmaya katılan diğer çocuklara ise kitap hediye edildi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Hiç bir kamu veya özel kurumdan, dernek veya vakıftan destek almadan tamamen organizasyona destek olmak isteyen gönüllü vatandaşların yardımlarıyla hayata geçirilen etkinlik, pek çok çocuğun uzun yıllar unutamayacağı bir anıya dönüştürüldü.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64319

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171