KIRIKKALE
21°
02:5

Öğleye kalan Süre

Karakeçili’den Öztürk’e tam destek 

Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'ün ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlattığı yardım kampanyasına tam destek verdi. 


HER ZAMAN YANINDAYIZ 
Kampanyaya duyarsız kalmayan Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği sağlayacak. İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduğunu açıklayan Aydemir, “Vekilimiz Öztürk'ün "Haydi Kırıkkale'm el ele verelim, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayalım",sloganında yardım kampanyası başaltı. İlçemizde ikamet edip, sosyal güvencesi olmayan öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği vereceğiz. Bu duyarlı davranışından dolayı milletvekilimizi tebrik ediyorum ve durumu olan tüm hemşehrilerimi de bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum." dedi. 

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR 
Yapılan tespitler sonucunda hiçbir öğrencinin çantasında eksikler olmayacağının sözünü veren Aydemir, birlikten kuvvet doğar atasözünü hatırlatarak, imkanı olanlarında imkanı olmayanlara yardım etmesi gerektiğini söyledi. "Sevgili gençler, sizin derdinize derman olacak kurumlarla irtibat kurun, muhatap olun. Her zaman Karakeçili Belediyemizin kapısı açık, onları her zaman misafir ederiz, gençler başımızın tacıdır. Üzerimize düşeni yaptık, yapmaya devam ediyoruz. “

İMKÂNI OLANI SEFERBERLİĞE DAVET EDİYORUM
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, TBMM’de özel bir açıklama yaparak, okulların açılmasına çok az kala, okul ihtiyaçları konusunda ‘imkânı olanları, imkânı olmayanlara yardıma’ çağırdı. MHP milletvekili Av. Halil Öztürk açıklamasında herkesin bir dönem öğrenci olduğunu hatırlatarak; “Hepimizin öğrencilik yılları oldu, imkânsızlıkla geçen dönemlerimiz oldu. Benim gibi bu sıkıntılı günlerini kimsenin unutamayacağını düşünüyorum. Ve bu minvalde; elinde imkân olan her bir hemşehrimizi, okul araç-gereç, kıyafet konusunda imkânı olmayanlara yardıma, katkıya adeta seferberliğe davet ediyorum.” diyerek, çağrısının Kırıkkale’de yankı bulacağını beklediğini söyledi.

BUGÜNÜN ÖĞRENCİLERİ GELECEĞİMİZİN TEMİNATLARI
Her öğrenci gördüğünde acaba büyüyünce ne olacağını düşünmeden edemediğini ifade eden milletvekili Öztürk, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Gerek saha çalışmalarımızda, gerekse sosyal yaşamımızda bir öğrenci gördüğümde ilk aklıma gelen büyüyünce ne olacağıdır. Belki de geleceğin ünlü bir tıp profesörü, dünya çapında ödüle layık görülen bir araştırmacı, yeni bir keşif bulan bilim adamı, alanında söz sahibi olmuş saygın bir yatırımcı ve daha neler neler... Bu bakımdan rast geldiğim her öğrenciye karınca kararınca katkıda bulunmaya gayret gösteriyorum. Bu yüzden önümüzdeki hafta okullar açılmadan, Kırıkkale'de karınca kararınca çevremizdeki imkânı olmayan öğrenci kardeşlerimize veya ailelerine katkı ve destek sunabilirsek, inanıyorum ki Allah katında da hayırlı bir iş yapmış olacağız. Kırıkkale hayrı ve dolayısıyla paylaşmayı sever. Haydi Kırıkkalem el ele verelim, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayalım.” dedi.  

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Çiftçilerimizin her zaman yanındayız

İlginizi Çekebilir

MHP Milletvekili Halil Öztürk, en başarılı üçüncü vekil oldu 

İlginizi Çekebilir

Adli Tıp Şube Müdürlüğü’nün ihtiyaçları giderilmeli

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93694

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171