DAHA ÖNCEDEN GÖREVDEN ALINMIŞTI
7 Eylül 2025 Pazar günü gerçekleştirilen seçimde, 264 oy alarak birinci çıkan Mehmet Sarıtaş, daha önce görevden uzaklaştırıldığı için mazbata hakkını kaybetti. Bahşılı Kaymakamlığı, oy sıralamasında ikinci olan Halil Apaydın’a mazbatayı teslim ederek görevi devretti. Kaymakamlığın 28 Temmuz 2025 tarihli kararıyla, önceki muhtar Melumet Sarıtaş köy işlerini yerine getirmemesi ve mevzuata aykırı davranışları gerekçesiyle görevden alınmıştı.
MAZBATA TESLİM EDİLDİ
Ara seçimde yeniden aday olan Sarıtaş en yüksek oyu almasına rağmen, yasal engeller nedeniyle mazbata verilmedi. Oy farkının sadece bir olmasıyla dikkat çeken seçimde, Halil Apaydın Karaahmetli Köyü’nün yeni muhtarı oldu. Mazbata yeni muhtar Halil Apaydın’a teslim edildi.
Gençler için doğayla iç içe sosyal alanlar oluşturuluyor
Trafikte terör estiren sürücüye 11 maddeden ceza
Yeniden Refah Partisi'nden Yahşi’ye hayırlı olsun ziyareti
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171