KIRIKKALE
24°
00:57

İkindi'ye Kalan Süre

Kaplan, “İl Başkanı gibi çalışmaya devam edeceğim”

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale’deki yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi. Kaplan, sohbet ortamında yapılan toplantıda, “İl Başkanı gibi çalışmalara devam edeceğim” dedi.


KENDİSİNE YÖNELTİLEN SORULARI YANITLADI
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den Kırıkkale Milletvekili seçilen Mustafa Kaplan, Kırıkkale’deki yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, sohbet ortamında yapılan basın toplantısında, basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

“MAKAM KAPISI HER ZAMAN AÇIK”
“Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Beni İl Başkanlığı dönemimde de bilen biliyor, makam kapısı her zaman açıktı. Gelen kişinin hiçbir zaman ne memleketine baktım, ne görüşüne baktım. Bundan sonra da o şekilde olacak. İl Başkanı gibi çalışmaya devam edeceğim. Düzenli olarak, ilçelerimizi, köylerimizi, mahallelerimizi, esnaflarımızı ziyaret edeceğim.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Türkiye’de ilk olan tesis Kırıkkale’ye kuruluyor 

İlginizi Çekebilir

Halil Öztürk: “TMO, çiftçilerimizi mağdur etmeyecek”

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de yerel seçim süreci başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66429

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171