KIRIKKALE
24°

Cumhur İttifakı’ndan birlik mesajı 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında aynı safta yer alan AK Parti ve MHP, siyaset arenasında birlik ve beraberlik örneği sergiledi. MHP heyeti, AK Parti heyetini ziyaret etti.


MHP’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayları Av. Halil Öztürk, Av. Melike Boran İsmailoğulları, Menderes Eray, MHP il Başkanı Av. Murat Abalı, AK Parti seçim bürosunu ziyaret ettiler. Ziyarette AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Kaplan, Ergün Tekin ve Muhammed Emin Avundukluoğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile parti teşkilatı yer aldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Cumhur İttifakı’nda destek istendi. 

ÖNEMLİ BİR HAYATİ İTTİFAK 
Ev sahipliğinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür eden Milletvekili Öztürk, “Bizim Ak Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında affedilen Yenikapı ruhuyla yedi Ağustos iki bin on altı tarihinde başlayan Cumhur İttifakı etle kemik ittifakıdır. Birbirinden ayrılmaz. Jasa PBN JUDI Tamamen Ankara merkezli Türkiye siyasetini egemen olan milli bir projeksiyon ortaya koyan çok saygın ve çok önemli bir hayati bir ittifaktır.”

HEP BİRLİKET MÜCADELE SERGİLİYORUZ 
Öztürk, “AK Parti'deki saygıdeğer milletvekili adaylarımız, belediye başkanımız, il teşkilatıyla birlikte hep beraber hem Türk ve Türkiye yüzyılında yeniden, yeniden Türkiye'yi inşa etmek, Türkiye yeniden güçlü yarınlara taşımak adına mücadele sergiliyoruz.  Güçlü devlet, güçlü millet esasıyla yarınlara birlikte buluşmak adına mücadeleyi hep birlikte sergileyeceğiz. 
İnşallah Kırıkkale'de Cumhur İttifakı olarak Kırıkkale’yi TBMM’de daha güçlü şekilde temsil edeceğiz” dedi. 

BİZİM DERDİMİZ MEMLEKET 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, “Bir seçim atmosferindeyiz. Bu yola birlikte çıktık. Bizim derdimiz belli başından beri memleket diyoruz. Rabbim inşallah yolumuzu açık etsin. Milletimiz inşallah 14 Mayıs’ta sandık başına giderek yeniden Cumhur İttifakımızı iktidara getirecektir. Bütün milletvekili adaylarımız birbirinden değerli. Hepsinin inşallah yolu açık olsun” şeklinde konuştu. 

BU İTTİFAK DEVLETİN YANINDA 
AK Parti İl Başkanı Bahadır Kılıç; “Ben 12 sene yurt dışındaki eğitim hayatım boyunca Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in bir sözünü mıh gibi kalbimde taşıdım. Diyor ki, ‘Gençler sizler hepiniz birer Türk bayrağısınız. Bu bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin. Allah’ın izni ile Kırıkkale’de Kırıkkaleliler Cumhur İttifakı olarak bu bayrağı yere düşürmeyecekler, kirletmeyecekler asla da yıpratmayacaklar. Cumhur İttifakı buradan 3-0 çıkaracak ve Cumhurbaşkanımızın karşısına güçlü bir şekilde gideceğiz. Bu sizlerin desteği ile olacak.”

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Tarlaya devrilen otomobilde 4 kişi yaralandı 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Cumhuriyet için 100 fidan toprakla buluştu

İlginizi Çekebilir

Silahlı kavgada 3 zanlı tutuklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80834

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171