KIRIKKALE
25°
06:31

Öğleye kalan Süre

Kapınızdayız projesi dertlere derman oluyor x

Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan ‘Kapınızdayız’ projesi kapsamında ilçe, kasaba ve köylerde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların sorunları çözüm buluyor. Aileleri evlerinde ziyaret eden ekipler, sorun ve taleplerin giderilmesi noktasında çalışma s


SORUN VE TALPLERİ GÖRÜŞÜLÜYOR 
Kırıkkale merkez, ilçe, kasaba ve köylerinde ihtiyaç sahibi vatandaşların sorunlarının çözülmesi amacıyla Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan ‘Kapınızdayız’ projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların sorunları çözüm buluyor. Aileleri evlerinde ziyaret eden ekipler, sorun ve taleplerin giderilmesi noktasında çalışma sergiliyor.

3 BİN 684’Ü OLUMLU DEĞERLENDİRİLDİ
Proje kapsamında Kırıkkale Valiliği resmi sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda, “Kapınızdayız projesi kapsamında; kaymakamlarımız, il ve ilçe müdürlerimiz perşembe günleri vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyor. 5022 aileye yapılan ziyarette, vatandaşlarımızca muhtelif konularda 3942 talepte bulunulmuş olup bu taleplerin 3684'ü olumlu olarak değerlendirilerek sonuçlandırılmıştır” ifadesine yer verildi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

TOKİ, Kırıkkale’de 456 konut satacak

İlginizi Çekebilir

Hint kenevirini sökerken yakalandı 

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de yeni yönetim şekilleniyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31248

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171