KIRIKKALE
25°
04:47

Öğleye kalan Süre

İYİ Parti’den anlamlı Cumhuriyet kutlaması

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edilişinin 100. Yıl dönümü nedeniyle İYİ Parti Kırıkkale Teşkilatı anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi önderliğinde vatandaşlara Türk Bayrağı hediye edildi.


MEYDAN, ADETA GELİNCİK TARLASINA DÖNDÜ
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Cumhuriyet’in 100. Yaşı renkli etkinliklerle kutlandı. Gencinden yaşlısına, 7’den 70’e herkes Cumhuriyet Bayramı için Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’na akın etti. Kutlamalara renkli bir bakış açısıyla yaklaşan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı teşkilatı, meydanda bulunan vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti. Meydan, dağıtılan bayraklarla birlikte adeta gelincik tarlasına döndü.

BAYRAKLARLA DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU!
İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi ve yönetimi önderliğinde gerçekleştirilen etkinlikte birbirinden renkli görüntülerde yaşandı. Ellerine Türk Bayraklarını alan vatandaşlar, adeta düşmana korku dosta güven verdi. Çiftçi, “Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle İyi Parti Kadın Politikaları Başkanlığı olarak şanlı Türk Bayrağımızı dağıtarak etkinliğimizi gerçekleştirdik. Cumhuriyet’i omuzlarımızda taşıyarak daha ileriye ve yarınlara ulaştıracağız. Cumhuriyet’in çocukları olarak hedefimiz daima ileri olacaktır” dedi.

CUMHURİYET İLELEBET YAŞAYACAK
İYİ Parti İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ise, Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi ve yönetimine teşekkür etti. Kuzucu, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. Bizler, her birimiz ecdadımızın muzaffer hatıralarıyla ne kadar gurur duysak azdır. Çünkü onlar, Türk’ün tarih sahnesine çıktığı günden bugüne kadar yaptıklarıyla bizlerin her zaman başı dik, göğsü gurur dolu bir şekilde ayakta olmamızı sağlamışlardır. İlelebet yaşatmak için, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden ayrılmayacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.

Haber:Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Altında son durum ne?

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de silah kaçakçılarına operasyon!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin yeni Valisi Mehmet Makas oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14204

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171