KIRIKKALE
21°

İsmailoğulları: “İnsanlık için hayırlar getirsin”

Peygamberimizin miraca yükselmesinin yıldönümü olan Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan MHP Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Melike Boran İsmailoğulları, bu günlerin önemine dikkat çekerek, İslâm dünyası ve insanlık için hayırlar getirmesini temen


HAYATIMIZI GÖZDEN GEÇİRMEK İÇİN BİR FIRSAT 
Başkan İsmailoğulları; “Yüce dinimiz İslâm’ın en önemli gecelerinden biri olan ve Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna çıktığı gece olarak kutlanan Miraç’ın, insanlık için birçok mesaj ve mucizelerle dolu olduğunu” vurguladı. Başkan İsmailoğulları, bu anlamlı gecelerin hayatımızı gözden geçirmek için birer fırsat olduğunu belirterek; Miraç Kandili’nde yapılacak duaların kabulünü ve başta ülkemizde olmak üzere tüm dünyada refahın yayılmasına, bütün insanlığın selametine, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artmasına vesile olmasını temenni etti.

DİNİMİZDE ÖNEMLİ BİR YERİ VAR 
Miracın sırlarla dolu bir yolculuk olduğunu da ifade eden Başkan İsmailoğulları, “İnanç dünyamızda vazgeçilmez bir yere sahip olan Miraç Kandili’ni en iyi şekilde idrak etmemiz gerekir. Üç ayların manevî hayatımıza getirdiği bereketle birlikte dinî hayatımızda da önemli bir yeri olan Miraç gecesine ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve birlikteliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz.”

 

İlginizi Çekebilir

MHP İl Başkanı Abalı’nin listesi belli oldu

İlginizi Çekebilir

MHP, Yahşihan’da yeniden Aydın’a emanet 

İlginizi Çekebilir

Bahçeli: "2023'te adayımız belli, kararımız nettir"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84232

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171