KIRIKKALE
21°
06:10

İmsak'a Kalan Süre

İş insanı Orhan Kılıç, bu yıl da 71 öğrenciye burs verecek

Kırıkkale’nin hayırsever iş insanı E-imzaTR Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, geçen sene olduğu gibi bu sene de lisans bölümüne yerleşen 71 öğrenciye burs vereceğini açıkladı.


BAŞVURULAR HENÜZ BAŞLAMADI
Burs konusu ile ilgili yoğun bir biçimde e- posta ve telefon aldığını belirten Kılıç, bu sebepten ötürü açıklama yapma gereği duyduğunu ifade etti. Burs başvurularının henüz başlamadığını söyleyen Orhan Kılıç; “Yerleştirme sonuçlarını müteakip kayıtların yaptırılması sonrasında burs başvuruları alınacaktır.” dedi.

BURS ÜCRETİ YÜZDE 15 ARTTI
İş insanı Kılıç, yaptığı açıklamada bu yılki burs ücretinin geçen seneye oranla yüzde 15 oranında arttığını ve bu seneki ücretin 575 Türk Lirası olarak belirlendiğini söyledi. Geçen sene olduğu gibi bu sene de 71 öğrenciye burs vereceğini söyleyen Kılıç, başvuru şartlarının geçen sene ile aynı olduğunu belirtti. Başvuru şartlarını sıralayan Kılıç, ögrencinin Kıırkkale nüfusuna kayıtlı olması ve 2021-2022 yılında ilk defa Lisans bölümlerinden birisine yerleşmiş olması gerektiğini vurguladı.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72716

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171