KIRIKKALE
21°

İrtibat büroları kolaylık sağlıyor

Yahşihan Belediyesi tarafından mahallelere kurulan irtibat büroları Yahşihan halkı için büyük kolaylık sağlıyor.  Vatandaşlar ilçe merkezine gitmeden su ve emlak işlemlerini rahatlıkla yapabiliyor.


EMLAK VE SU İŞLERİ YAPILIYOR
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz göreve geldikten sonra vatandaşlara eksiksiz hizmet sunabilmek, istek ve şikâyetleri daha hızlı sonuca kavuşturabilmek için Yeşilvadi Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Seyrantepe Mahallesi ve Hacıbey Mahallelerinde Belediye İrtibat bürolarını hayata geçirmişti. Bu irtibat büroları sayesinde Yahşihan halkı ilçe merkezine gitmeden su ve emlak işlemlerini burada yaparken, taleplerini de iletebiliyor. Ayrıca Yahşihan halkına 7/24 hizmet sağlayan Yahşihan Belediyesi, 0505 164 46 40 numaralı WhatsApp İhbar Hattına gelen istek ve talepleri ilgili birim müdürlerine aktararak kesintisiz çözüm sunarken tüm sorunlara müdahale ediyor. 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü Vatandaşın Yanında 

İlginizi Çekebilir

Hayvanseverler Türkyılmaz’ın yanında

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, halk günlerine devam ediyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67089

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171