KIRIKKALE
26°
04:10

İmsak'a Kalan Süre

Huzur Köy’de dostluk maçı 

Kırıkkale genelinde faaliyet gösteren yerel-ulusal medya çalışanları ve Vali Bülent Tekbıyıkoğlu başta olmak üzere il protokolü, futbol maçında buluştu. Huzur köyde gerçekleştirilen futbol maçında, gazeteciler ile il protokolü ve bağımlılıkla mücadele ede


KAZANAN DOSTLUK OLDU
Kırıkkale genelinde faaliyet gösteren yerel-ulusal medya çalışanları ve Vali Bülent Tekbıyıkoğlu başta olmak üzere il protokolü, futbol maçında buluştu. Kırıkkale Valiliği himayelerinde 19 yaş ve üzeri madde bağımlılarının tedavi edilerek hayata uyumlarını sağlamak amacıyla inşa edilen ve hizmetini sürdüren Huzur Köy’de gerçekleştirilen futbol maçında, gazeteciler ile il protokolü ve bağımlılıkla mücadele eden gençler yeşil zeminde ter döktü. Kıyasıya rekabetin olduğu maçın kazananı ise dostluk oldu.

İL PROTOKOLÜ KATILDI
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Haluk Karahan, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’in forma giydiği il protokolü takımı ile yerel ve ulusal basında görev yapan gazetecilerin forma giydiği takım karşı karşıya geldi. AMATEM danışanı gençlerin de forma giydiği karşılaşmada renkli görüntüler yaşandı. Dostluk karşılaşması 5-5 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşma sonrasında katılımcılara yemek ikramında bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, katılımcılarla bir süre samimi sohbetlerde bulundu.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, şampiyonları ödüllendirdi 

İlginizi Çekebilir

Girişimci kadınlar, ürettikleriyle ev ekonomisine katkı sağlıyor

İlginizi Çekebilir

Ekonomiye kadın eli değiyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59477

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171