KIRIKKALE
25°
00:34

İkindi'ye Kalan Süre

Hayvanseverler Türkyılmaz’ın yanında

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar kapsamında Kırıkkale Hayvan Haklarını Koruma Derneği üyeleri ve hayvansever gönüllüler ile toplantı gerçekleştirdi.


PROJELERDEN VE ETKİNLİKLERDEN BAHSEDİLDİ.
Sokak hayvanlarına yönelik projeleri geliştirmek ve yeni projeler konusunda görüşmek için hayvansever ile istişare toplantısı gerçekleştirild..Toplantıda sokak hayvanlarına yönelik nelerin yapılabileceği konularında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.Katılımcılar Yahşihan Belediyesi’nin sokak hayvanlarına yönelik yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşıladıklarını ve yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirtti. Düzenlenen yemekli toplantıda yaptıkları işlerin sunumunu gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, geçici hayvan barınağı, kedi köyü, evcil hayvan mezarlığı gibi projelerini anlatırken, aynı zamanda hayvanseverlerle birlikte organize edilen etkinliklerden de bahsetti.

“HEP BİRLİKTE DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “İlimizde ve ilçemizde ikamet eden kıymetli hayvansever dostlarımızla akşam yemeğinde bir araya gelerek bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı paylaştık, onların görüşlerini dinledik. Hayvanların korunması ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için attığımız adımları hep birlikte daha da ileriye taşıyacağız. Sizlerle bir arada olmak, bu anlamlı çabada yan yana yürümek benim için büyük bir mutluluk. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalarımız derneklerimizle birlikte her zaman bir bütün olarak devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Türk Yapı Emlak’tan sivil toplum kuruşlarına ziyaret 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden kamp etkinliği

İlginizi Çekebilir

Çantasında uyuşturucu bulunan yolcu tutuklandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57179

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171