KIRIKKALE
21°
04:26

Öğleye kalan Süre

Hayvan yetiştiricilerine yüzde 50 hibe desteği

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ‘Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılık Yatırımlarının Desteklenmesi Programı’ kapsamında, hayvan yetiştiricilerine yüzde 50 oranında hibe verileceğini açıkladı.


YETİŞTİRİCİYE YÜZDE 50 HİBE
Tarım ve Orman Bakanlığı, büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricilerini desteklemek amacıyla, hibe imkanı sunulacağını açıkladı. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz, “Bakanlığımız bu proje ile 81 ilimizde hem büyükbaş hem de küçükbaş hayvancılık yatırımlarını desteklemek üzere hibe imkanı sunuyor. Yeni tesis kurulumu ya da mevcut işletmelerin modernizasyonu, çadır hayvan barınağı yapımı ve makine ekipman alımları konularında destek veriliyor. Proje başvurularının 1 Temmuz ile 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılması gerekiyor. Projenin detayları ve başvuru işlemleri için tüm yetiştiricilerimizi İl Müdürlüğümüze davet ediyorum.” dedi.
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18129

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171