KIRIKKALE
25°

Halı saha ücretlerine zam

Futbol tutkunu erkeklerin vazgeçilmezi olan halı saha fiyatları da artan pahalılıktan nasibini aldı. Kişi başı 30-35 TL arasında oynatılan maçlar zamlandı.


SERVİSLİ VE SERVİSSİZ ÜCRETLER 
Erkeklerin vazgeçilmezi olan halı saha fiyatlarına zam geldi. Kırıkkale’de bütün halı saha tesisleri ücretlerine zam yapıldı. Erkeklerin bir vazgeçilmez bir tutkusu haline gelen halı saha maçları artan ekonomi pahalılığından nasibini aldı.  Halı saha tesislerindeki tek maç halı saha 30-35 TL arasında oynatılan ücretler servissiz kişi başı 40 TL’ye, toplamda 280 TL olarak belirlendi.

ZAMLARA DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI 
Son günlerde artan zamlardan dolayı ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle zam yapıldığını söyleyen halı saha tesisi işletmecileri “Her şeye 5 kere 10 kere zam geldi. Biz bir kere zam yapabildik. Bu zammı yapmak zorunda kaldık. Kırıkkale’de bütün halı saha tesisleri ortaklaşa bir karar alıp kişi başı ücreti servissiz 40 TL’ye yükseltti. Bizlerinde bu zamlar karşısında dayanacak gücümüz kalmadı” şeklinde açıklama yaptılar.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

İlginizi Çekebilir

Motorine zam kapıda 

İlginizi Çekebilir

Akaryakıt zammı iptal edildi

İlginizi Çekebilir

Minibüs fiyatlarına zam

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47367

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171