°

Hakan Gökkaya, hastanede tedaviye alındı

Kırıkkale’nin basın camiasının yakından tanıdığı ve Sabah Gazetesi temsilcisi Hakan Gökkaya, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırılan Gökkaya’nın anjiyo olacağı öğrenildi.


YOĞUN BAKIMDA TEDAVİDE 
Kırıkkale’de medya ve basın sektöründe yakından tanınan isim olan Hakan Gökkaya, dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Akciğerinde yaşadığı problem nedeniyle Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Gökkaya, yoğun bakıma alındı. Bilinci açık ve sağlık durumunun iyi olduğu Gökkaya’nın anjiyo olacağı bilgisine ulaşıldı. Gazetekale ailesi olarak Gökkaya’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Haber: Süleyman Ok 

 

İlginizi Çekebilir

Bahçeli, Öztürk ile görüştü

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli gençler mülakatsız memur alımı yapılacak: Tercihleri kaçırmayın

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden rengarenk bozlak gecesi 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16533

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171