°

Hafta sonu eğitim faaliyetleri denetlendi

Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, hafta sonu eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek amacıyla Şehit Ömer Umulu Ortaokulu ve Namık Kemal Ortaokulunu ziyaret etti.


ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Okullarda yürütülen Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) çalışmalarını yakından inceleyen Güney, kurslara katılan öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin ders içi etkinliklerine katılarak onların motivasyonuna ortak olan Güney, düzenli çalışmanın ve hedef belirlemenin önemine değindi. Öğrencilere sınav süreçlerinde başarılı olabilmeleri için çeşitli tavsiyelerde bulundu. Ziyaret kapsamında öğretmenlerle de bir araya gelen Güney, kurs sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyen Güney, DYK’ların öğrencilerin akademik gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirterek, “Bu kurslar, öğrencilerimizin eksiklerini tamamlamaları ve hedefledikleri liselere daha güçlü bir şekilde hazırlanmaları için büyük bir fırsat. Öğretmenlerimizin fedakârca çalışmaları bizler için son derece kıymetli.” dedi.

MOTİVASYONU ARTIRIYOR

Okul yöneticilerinden eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili de bilgi alan Güney, ziyaretlerinin amacının sahadaki çalışmaları yakından takip etmek ve öğrenci–öğretmen motivasyonunu artırmak olduğunu ifade etti. Millî Eğitim Müdürü Güney, ziyaret sonunda öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak okuldan ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiren kritik uyarı

İlginizi Çekebilir

Kaymakam Ergin, Karakeçili’ye veda ediyor

İlginizi Çekebilir

Togg bombayı patlattı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28816

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171