KIRIKKALE
25°
04:59

İmsak'a Kalan Süre

Hacılar Kasabası’nın su sorununa çözüm 

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, artan hava sıcaklıkları nedeniyle su problemine çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladı. Kızılırmak’tan 7 kilometre uzunluğundaki 1000 metreküplük depoya borularla su basılacak.


7 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA BORU 
Son dönemde yaşanılan hava sıcaklıklarıyla birlikte Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, kasabanın su sorununa çözüm bulmak amacıyla çalışma başlattı. Kızılırmak’tan kasaba içerisine 7 kilometre uzunluğundaki borularla depoya su basımı yapılacak. 1000 metreküplük depoya aktarılacak olan sular kasabanın su sorununa çözüm olacak. 

1 HAFTA SONRA SUYU AKITACAĞIZ
Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, “Mevsim normalinin üzerindeki sıcaklık ve göç alan Hacılarımızda su problemi vardı. Bizde bu su problemini çözmek için kollarımızı sıvadık. Kızılırmak’tan 7 km uzunluğundaki 1000 metreküplük depomuza 200lük ve 280lik borularla su taşımaya karar verdik. İnşallah projemizin yarısındayız ve 1 hafta sonra suyu akıtacağız. 
Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Hacılar Kasabası'nda rengarenk balık yarışması yapıldı

İlginizi Çekebilir

Hacılarda su tonaj ücretleri belirlendi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95118

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171