KIRIKKALE
22°
01:23

Akşam'a Kalan Süre

Hacılar Belediyesi’nden eğitime destek

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlattığı kampanyaya Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu’da destek verdi. Koyuncu, “ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız belediyemize başvuru yapabilirle


MHP’Lİ BELEDİYELER HAREKETE GEÇTİ
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlattığı kampanyaya destekler giderek büyüyor. Bu kapsamda ilk olarak MHP yönetimi harekete geçerken, belediyelerde kampanyaya destek olmak amacıyla gerekli çalışmaları başlatmış durumda.

HER ZAMAN MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ                                    
Milletvekili Öztürk, imkanı olanları imkanı olmayanlara yardım çağrısında bulunmasıyla birlikte harekete geçen Hacılar Belediyesi, maddi durumu iyi olmayan öğrenci ve velilere çağrıda bulundu. Hacılar Kasabası’nda ikamet eden vatandaşların belediyeye başvuru yapması gerektiğine vurgu yapan Başkan Koyuncu, “okul ihtiyaçları konusunda yardıma ihtiyacı olan Hacılarlı vatandaşlarımızın belediyemize başvurmaları rica olunur. Her zaman milletimizin yanındayız” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Hacılar Kasabası’nda muhteşem festival 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da 100 öğrenciye kırtasiye desteği

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt Belediyesi öğrencilerin yanında

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98820

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171