KIRIKKALE
21°
00:28

Öğleye kalan Süre

Zarar gören engelli asansörü yeniden aktif hale getirildi

Kırıkkale’nin Bahçelievler Mahallesinde bulunan engelliler ve yaşlı vatandaşların kullanımı için yapılmış olan asansöre, kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verilmişti. Kırıkkale Belediyesi ise bu anları sosyal medya hesabında paylaşmış ve kişiler h


24 SAAT İZLENECEK
Bahçelievler Mahallesine engelli ve yaşlı vatandaşların kullanımı için Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan asansöre, kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verilmişti. Şahısların asansörün yanına gelerek cihazda bulunan sensörlü kolları çekip bıraktıkları ve üzerine çıkarak zıpladıkları anların görüntüleri ise Kırıkkale Belediyesi’nin sosyal medya hesabından paylaşılarak, kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtilmişti. Kırıkkale Belediyesi konu ile ilgili bir açıklama daha yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada, alt geçidin içerisinde bulunan asansörün tamir edildiği ve yeniden aktif hale getirildiği belirtildi. Ayrıca, asansörün 24 saat güvenlik kamerası ile izlendiği ve asansöre zarar veren kişiler hakkında yasal işlem başlatılacağı da bildirildi. 

“ENGELLİ ASANSÖRÜNDE YÜK TAŞIMIŞLAR”
Öte yandan yapılan açıklamada,  bazı vatandaşların yaşlı ve engelli kişiler için yapılan asansörü amaç dışı kullanarak yük ve eşya taşıdıkları belirtildi. Söz konusu vatandaşlara uyarıda bulunuldu.

 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46446

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171