KIRIKKALE
15°
04:28

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de evlerden hırsızlık yapan 4 şüpheli tutuklandı


Kırıkkale’de evlere girip ziynet eşyası, para, elektronik ürün ve gıda malzemesi çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 4’ü tutuklandı.
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde hırsızlık olaylarının engellenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Selim Özer ile Kaletepe Mahallesi’ndeki 2 evde gerçekleşen hırsızlık olayında; 5 bin liralık LCD televizyon, 2 bin 400 liralık 4 adet battaniye, 1 adet DVD, 2 adet 20 kilogram ayçiçek yağı, 5 bin liralık temizlik ürünü, 10 bin liralık gıda malzemesi ile 1 adet çeyrek altın ve 200 Türk lirası çalındı. İhbarlar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince, yapılan teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda A.K., M.B., P.M., O.B., Ç.G., S.G. ve B.G. gözaltına alındı.
Sağlık kontrollerinin ardından emniyette ifadeleri alınan A.K., M.B., Ç.G., S.G. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58237

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171