KIRIKKALE
25°
02:23

İkindi'ye Kalan Süre

Gurur dolu 5 yıl

Kırıkkale’de birçok markanın doğuşu ile birlikte markayı büyüten, değiştiren ve geliştiren Yahşi Medya, şehrin ilk ve tek reklam ajansı olması unvanıyla gurur dolu 5. yılını kutluyor. Ajans Başkanı Kadir Yahşi; “Gurur dolu 5 yılı geride bırtaktık. Şehrimi


“MARKALARI İLE BÜYÜYEN AJANS”
Kırıkkale’nin ilk ve tek reklam ajansı Yahşi Medya, 5. yılını kutluyor. Kurulduğu günden bu yana, Aybimaş, Selenler, Tufanlar, Gülbaba, Adıyaman Çiğköftecisi Muhammed Usta, Platin Grup, Osmanlı Kasrı, Sezen Cafe, Selçukluhan, The Black Coffee, Welly Cafe, Oscar Kafe, Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve daha birçok farklı markayla çalışan Yahşi Medya, hem markalarını büyüttü hem gücüne güç kattı. Markaların vizyonunu değiştirerek şehir dışına açılmasını sağlayan Yahşi Medya, her geçen gün büyümeye devam ediyor. 

YAHŞİ MEDYA, ÇALIŞTIĞI ADAYLARA BÜYÜK KATKI SAĞLADI
Kırıkkale’de gazetecilik, reklamcılık ve siyasetçilere danışmanlık yapan Yahşi Medya Ajans Başkanı Kadir Yahşi, 16 yıllık tecrübesi ile birlikte Yahşi Medya çatısı altında, seçim dönemlerinde, milletvekillerinin, belediye başkan adaylarının ve muhtarların seçim kampanyalarını yönetti. Seçim dönemlerinde stratejik seçim kampanyaları ile başarılı bir grafik çizen Yahşi Medya, sahada attığı doğru adımlarla çalıştığı adaylara büyük katkı sağladı. 

ŞEHRİN EN ÇOK OKUNANI GAZETEKALE
Yahşi Medya alt kuruluşu olan ve aynı tarihte kurulan www.gazetekale.com ise 5 yılda şehrin en çok okunan internet gazetesi haline geldi. Kaleme aldığı özgün, doğru ve cesur haberlerle adından sıkça söz ettiren Gazetekale.com, yeni nesil habercilikte Kırıkkale’ye yeni bir soluk getirdi. Şehrin özgür ve bağımsız kalemi olarak anılan Gazetekale.com, kendi bünyesinde geliştirdiği mobil uygulama ile haberciliği Kırıkkale’de yeni bir boyuta taşıdı. Ayrıca Gazetekale TV’yi de yayın hayatına dahil eden Yahşi Medya, burada halka uzattığı mikrofonla ve ürettiği video içerikleri ile Kırıkkale’de habercilik alanında bir çığır açtı. 

“ARTIK RAKİP İSTİYORUZ”
Yahşi Medya’nın 5. yılına özel konuşan ve Kırıkkale’de Yahşi Medya haricinde başka bir reklam ajansının olmadığını belirten Kadir Yahşi, “Yazılım, tasarım ve baskı işleri alanında 7 kişilik bir ekiple çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarımızın hepsi alanında ihtisas sahibi. Yahşi Medya olarak, ekibimizle birlikte sosyal medya yönetimi, kurumsal kimlik oluşturma, web yazılım, mobil yazılım, baskı işleri ve daha birçok konuda, Kırıkkale’ye hizmet ediyoruz. Ayrıca, seçim dönemlerinde siyasi adayların ajans işlerini yürütüyoruz ve bu alanda da yüzde 90 oranında ciddi bir başarı sağladık. Ancak, şehrimizde başka ajans olmaması nedeniyle içimizde bir burukluk var. Artık rakip istiyoruz, şehrimizin gelişmesi adına başka ajanslar kurulmasını öngörüyoruz.” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43110

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171