KIRIKKALE
21°

Güleç ABC Gençlik ve spor kulübü kuruldu

Kırıkkale ABC Koleji Eğitim ve sanat faaliyetlerinin ardından sporda da adından söz ettirmeye devam ediyor. ABC Koleji, Güleç ABC Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol takımını kurarak bu sezon erkekler bölgesel basketbol liginde mücadele edecek.


 RAKİPLER BELLİ OLDU
ABC Gençlik ve spor kulübü basketbol takımında mücadele edeceği rakipleri belli oldu. 6 hafta sürecek ligde temsilcimiz ilk haftada Konya Atayurt, ikinci haftada Genç Magic Hands, üçüncü haftada Merzifon Belediye, dördüncü haftada deplasmanda Konya Atayurt, beşinci haftada evinde Genç magiç hands ve ligin son haftasında Merzifon deplasmanıyla maçlarını tamamlayacak.

MÜCADELE VERECEĞİZ
ABC Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç yaptığı açıklamasında “Basketbol profesyonel anlamda şehrimize hizmet edebilmek için çıktığımız bu yolda ilk hedefimiz olan erkek basketbol takımının temellerini atmış bulunmaktayız. Takımınız bu sezon erkekler bölgesel basketbol liginde başlatacak olup, Türkiye basketbol ikinci ligine yükselme mücadelesi verecektir.”

KIRIKKALE’NİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR
“Asıl aracımız şehrimiz Kırıkkale’yi üç sezon sonra basketbol süper liginde yer alma hedeflerinin ilk adımlarını atmış bulunmaktayız. Bu uzun yolda şehrimizin desteğini arkamızda hissetmek isteriz.”

Haber: Burak Çalışkan 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75226

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171