KIRIKKALE
25°
05:14

İmsak'a Kalan Süre

Gençler ile siyasetçiler açık oturumda buluştu

Avrupa Komisyonu ile Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Anadolu’nun Renkleri Topluluğu’nun organizesinde gerçekleştirilen ‘Bugünün Fikri Yarının Gelişimi’ projesi kapsamında; Kırıkkale Uygulama Oteli’nde gençlere yönelik ‘Yerel Yönetim Yetkil


YEREL YÖNETİM YETKİLİLERİ KATILDI
Düzenlenen açık oturumun moderatörlüğünü Yahşi Medya Ajans Başkanı ve Gazetekale.com İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi üstlenirken, oturuma Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Kırıkkale İl Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Dağdelen ve  Kırıkkale İl Belediye Meclis Üyesi Mustafa Duman konuşmacı olarak katıldı.

SİYASİLER SORU YAĞMURUNA TUTULDU
Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençler, “Bugünün Fikri Yarının Gelişimi” projesi kapsamında Kırıkkale’de siyasilerle buluştu. Fikirlerini duyurmak isteyen gençler, projeye konuşmacı olarak katılan siyasileri soru yağmuruna tuttu. Gençlerin fikirlerini alan siyasiler, yaptıkları ve yapacakları projelerden bahsederken, açık oturuma katılan gençlere tecrübelerini aktardılar.

TÜRKYILMAZ’DAN GENÇLERE HEDİYE KİTAP
Kadir Yahşi’nin başarılı moderatörlüğü eşliğinde gerçekleştirilen oturuma katılan gençler,  Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Kırıkkale İl Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Dağdelen ve  Kırıkkale İl Belediye Meclis Üyesi Mustafa Duman’a sorular yöneltti. Her iki tarafından oldukça memnun ayrıldığı gözlemlenen açık oturumda Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, gençlere kitap hediye etti.

İlginizi Çekebilir

Çevresine duyarlı gençler yetişiyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97514

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171