KIRIKKALE
21°
05:6

Öğleye kalan Süre

Gazetekale Gazetesi 1’inci yaşını kutladı

Tam 1 yıl önce yazılı basın hayatına adım atan Gazetekale Gazetesi, 1’inci yaşını düzenlediği renkli etkinlikle kutladı. Çalışanlar, yazarlar ve gönül dostlarının yer aldığı etkinlikte günün anısına pasta kesildi, şairler tarafından şiirler okundu.


YAZILI BASINA RENK KATTI  
7 yıl önce Kırıkkale’de faaliyet gösteren Yahşi Medya Reklam Ajansı ve Gazeteakle.com internet haber sitesi, bundan tam 1 yıl önce yazılı basın hayatına ‘merhaba’ dedi. Yazılı basına adeta renk ve yenilik getiren Gazetekale Gazetesi, tamamı renkli ve 28 sayfa olarak okuyucularıyla buluşuyor. Tamamı özel haber içeriği olan Gazetekale Gazetesi’nde toplumun her alanını ilgilendiren haber içerikleri yer alıyor. 

HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKİYOR 
Uzun yıllar boyunca internet haberciliğinde kendini kanıtlamış ve birinciliği kimseye kaptırmamış olan Gazetekale, 10 Ocak 2022 tarihinde basılı yayın hayatına başlamıştı. Basılı yayın hayatında da oldukça başarılı olan Gazetekale Gazetesi, tıpkı internet haberciliğinde olduğu gibi burada da birinci sıraya yerleşmeye başardı. Gazetekale Gazetesi, kaleme aldığı özgün, kaliteli ve cesur haberlerle 7’den 70’e herkesin beğenisi topladı.

BİRÇOK HAYATA DOKUNDU
Siyasetten, iş hayatına, spordan, tarih ve kültüre kadar birçok farklı içeriği bulunduran Gazetekale Gazetesi, geride bıraktığı 1 yıllık süre içerisinde birçok hayata dokunmayı da başardı. Kimi zaman Kırıkkale’nin sorunlarına çözüm arayan Gazetekale, kimi zaman ise yardıma muhtaç ailelerin sesi oldu. Gazetekale Gazetesi’nin dikkat çeken bir diğer içeriği ise ‘Vatana Can Verenler’ oldu. Şehitler Diyarı olarak bilinen Kırıkkale’de her ay bir şehit ailesi ile röportaj yapan Gazetekale, manevi değerleri de yaşatma konusunda oldukça başarılı oldu.

YAHŞİ: “HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYORUZ”
1’inci yılını geride bırakmaya hazırlanan Gazetekale Gazetesi, personelleri, şairleri, köşe yazarları ve gönül dostlarına yönelik Oskar Kafe’de kutlama etkinliği düzenledi.  Renkli ve hoş sohbetlerin edildiği kutlama etkinliğinde, Gazetekale Gazetesi’nin daha nice yıllar kutlaması temenni edildi. Günün anlam ve önemine yönelik konuşma yapan Yahşi Medya Ajans Başkanı ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, her geçen gün daha da büyüdüklerini ve bu kapsamda kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. 

EMEKÇİNİN VE HAKLININ YANINDA OLDUK 
Yahşi, “2005 yılında Doğan Haber Ajansı (DHA)’da başladığım gazetecilik mesleğimde iyi veya kötü günler yaşadık. Geldiğimiz noktada hep emeğin, emekçinin, haklının, mazlumun ve adaletin yanında olduk. Rabbimin inayetiyle yaşamış olduğumuz bu kudret, bize çok değer kattı. Hamd olsun. Tek temennimiz vatandaşın terazisinde iyi bir ölçüye sahip olmaktı. Allah’a çok şükür ki çok güzel bir seviyeye geldik. Bu seviyeyi her geçen gün daha da büyüterek yolumuza devam ediyoruz” dedi.

“ÇOK GÜZEL SEVİYELERE GETİRDİK” 
Yahşi, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Kutlama etkinliğimizde aramızda olmanız, bizim için çok önemli. Yazarlarımız, şairlerimiz, çalışanlarımız, ağabeylerimizle bir aile ortamında bir arada olmak istedik. Bugünlerin hayalini 2009 yılında kuruyordum. Çünkü benim böyle bir mecra oluşturmak yıllardır hedefimdi. Allah’a çok şükür bugün getirmiş olduğumuz seviye çok büyük takdire şayandır. Emek veren herkese teşekkür ediyorum.”

“FARKLI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ”
“Kırıkkale’de örnek gösterilmek, rol model olmak bizim için birinci kıstastı. Bugün yaşadığımız ve edinmiş olduğumuz tecrübeler ve medya sektöründe yapmış olduğumuz farklı ve farkındalık oluşturucu çalışmalar da bunun bir göstergesidir. Memleketimiz Kırıkkale için her zaman mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

“TOPLUMUN SORUNLARINA KULAK VERİYORUZ” 
“Yapmış olduğumuz bu çalışmaların Kırıkkale kamuoyu tarafından görülmesi ve olumlu geri dönüşlerin yapılması da bizleri oldukça mutlu ediyor. Yahşi Medya Reklam Ajansı ile Gazetekale.com yaklaşık 7 yıl önce faaliyetine başladı. 1 yıl önce de bu çatı altında yazılı medya olarak Gazetekale Gazetesi’ni okuyucularımızla buluşturduk. Yapmış olduğumuz bu haberlerin her sayfasında, her satırında topluma ve kişilere nasıl faydalı olabiliriz felsefesiyle yayın politikamızı sürdürmekteyiz.”

MARKA DEĞERİMİZİ DAHA DA BÜYÜTECEĞİZ 
“Burada hep birlikte Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutlamak istedik. İleriki aylarda geride bırakacağımız 1 yılın üzerine daha neler koyabiliriz, marka değerimizi daha ileriye nasıl taşırız, daha da nasıl büyütürüz bunun düşüncesi içerisinde olacağız. Ayrıca hem alaylı hem de bu sektörde faaliyet gösteren bir kişi olarak gazetecilik mesleğinin ne kadar önem taşıyan bir meslek olduğunu biliyorum. Bütün meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’de buradan kutlar,  daha nice kuruluş yıldönümlerimizde bir araya gelmek temennisiyle” dedi. 

ŞAİRLERİN ŞİİRLERİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI 
Yahşi tarafından yapılan konuşmanın ardından etkinliğe katılan personeller ve yazarlarda günün anısına kısa bir konuşma yaptılar. Daha sonra şairler tarafından Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümüne yönelik yazılan şiirler okundu. Şiirlerin okunmasıyla birlikte Gazetekale Gazetesi personelleri tarafından 1’inci yaş pastası kesildi. Son olarak fotoğraf makinesi objektiflerine rengarenk ölümsüz hatıralar yansıdı.

KUTLAMA ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ 
Kutlama etkinliğine; "Gazetekale personellerinin yanı sıra, şair ve yazarlardan Hatice Akgül, Havva Şermet, Müfit Aslan, Dede Bulut, Özgür Dönmez, Hidayet Doğan, Sadettin Karalök, Ahmet Ulusoy, Bekir Akdeniz, Davut Akyıldız, Yüksel Karakuş, Kırıkkale TV imtiyaz sahibi İlyas Şen, Yahşihan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Musa Hacıbaloğlu, Sabah Gazetesi temsilcisi Hakan Gökkaya, DHA temsilcisi Burak Can, Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Barış Başar ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden hoş geldiniz ikramı 

İlginizi Çekebilir

Gazetekale Gazetesi 1’inci yaşını kutladı

İlginizi Çekebilir

Gazetekale’nin Temmuz sayısı çıktı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53495

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171