KIRIKKALE
25°
02:22

Akşam'a Kalan Süre

Doğalgaz faturanız için bunları unutmayın!

Kırıkkaleli kombi ustaları kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlara doğalgaz faturalarıyla ilgili önemli ipuçları verdi.


USTALAR VATANDAŞI UYARDI
Ülkemizde pastırma sıcaklarının gidip hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte, doğalgaz faturası vatandaşlar tarafından endişeyle bekleniyor. Kırıkkale’de doğalgaz tesisatı ve kombi tamiri alanında uzmanlaşmış ustalar, faturaları yarı yarıya düşürmek için pratik çözümler sundu.

BİR AN ÖNCE BAKIM GEREKİYOR
Kış mevsimi öncesinde doğalgaz faturasını kontrol altına almanın önemini vurgulayan uzmanlar, kombi bakımının havaların soğumadan yapılması gerektiğini belirtiyor.

KOMBİ KAPATMAK TASARRUF SAĞLAR MI?
Kırıkkaleli kombi ustaları, kombiyi evde yokken kapatmanın doğalgaz tasarrufu sağlayıp sağlamayacağına dair soruları yanıtladı. “Kombiyi tüm gün kapattığınız zaman hem evimiz hem de sistemde dolaşan ısıtma suyumuz tamamen soğuyacaktır. “Akşam açtığınızda kombiniz evi istediğiniz sıcaklığa eriştirmek için fazla güç sarf edecek ve daha fazla yakıt tüketecektir. “Bu bir tasarruf yöntemi değildir” ifadelerini kullandılar.

KOMBİ BAKIMI NEDEN ÖNEMLİ?
Ustalar, yıllık kombi bakımlarının aksatılmaması gerektiğini vurguladı. Kombi bakımı yaptırmanın, soğuk hava şartlarında meydana gelebilecek arızalardan kaçınmayı sağladığını belirttiler.

Haber:Yunus Emre Altundağ

İlginizi Çekebilir

Su taşkını, Ankara-Kırıkkale yolunu kapattı

İlginizi Çekebilir

Bahşılı’nın ‘dönülemeyen’ kavşağı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi doktoruna ödül

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95726

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171