°

Dijital Detoks Kampı düzenlendi

Aile yılı etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Bozkır Dağcılık Kulübü iş birliğinde “Dijital Detoks Kampı” gerçekleştirildi.


KALİTELİ ZAMAN GEÇİRMESİNİ SAĞLADI

Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan dijital bağımlılığa dikkat çekmek amacıyla düzenlenen kamp, çocuklar ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşattı. Kamp etkinliğinde aileler ve çocuklar telefonlarından uzak, tamamen doğa ile iç içe bir gün geçirdi. Katılımcılar kamp alanında çadır kurdu, doğa yürüyüşü yaptı, çeşitli oyunlar oynadı ve tırmanış etkinlikleriyle keyifli vakit geçirdi. Teknolojiden uzak, yüz yüze iletişim kurarak geçirilen bu özel gün, hem çocukların hem de ebeveynlerin birlikte kaliteli zaman geçirmesini sağladı.

BAĞIMLILIK AZALTILACAK

Bozkır Dağcılık Kulübü Kurucusu Mehmet Dim, etkinlikle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Telefonsuz geçirilen bir günde çocuklarımız, annelerimiz ve babalarımızla kamp kurduk, eğlendik, oynadık, tırmandık, yürüdük. Özetle çok güzel bir gün yaşadık. Amacımız aile bağlarını güçlendirmek, doğa ile iç içe olunabileceğini göstermek ve dijital bağımlılığın azaltılmasına katkı sunmaktır” dedi. Etkinlik sonunda katılımcılar, dijital dünyadan uzaklaşıp birlikte geçirilen bu tür aktivitelerin aile ilişkilerine olumlu katkı sağladığını dile getirdi. Yetkililer, benzer etkinliklerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini açıkladı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi, öğrencilere kırtasiye desteği veriyor

İlginizi Çekebilir

Duman’dan 3 bin kişiye istihdam müjdesi!

İlginizi Çekebilir

Balışeyh’e OSB yapılıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47178

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171