KIRIKKALE
21°
02:52

İkindi'ye Kalan Süre

DEVA’da istifa depremi

Kırıkkale’de Demokrasi ve Atılım Partisi’nin(DEVA) Merkez İlçe Başkanı İbrahim Işıkoğlu ile birlikte tüm yönetim kurulu üyeleri, Kurucu Üye Emir Varol ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Koltuk görevinden istifa etti.


5 KURUCU ÜYEDEN 3'Ü İSTİFA ETTİ
Önceki gün DEVA Partisi Genel Merkezine çağırılan Merkez İlçe Başkanı İbrahim Işıkoğlu, Genel Merkez Yöneticileri ile görüşmesinin ardından görevinden istifa etti. Işıkoğlu'nun istifası ile birlikte İl Yönetim Kurulu Üyesi Emir Varol da istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Daha önce yine görevden ayrıldığı bilinen kurucu üye İsmigül Selamoğlu'nun ardından kurucu üye olarak Işıkoğlu ve Varol'un da istifa etmesi partide büyük bir şok yaşanmasına neden oldu. Bu istifaların ardından kurucu 5 üyeden 3'ü istifa etmiş oldu.

İSTİFALAR DEVAM EDEBİLİR
Merkez ilçe yönetiminin bugün gün içerisinde istifa etmesinin ardından, üst üste istifalar devam etti. Özellikle İl Yönetimi kadrosunda yer alan isimlerin peş peşe istifa ettiği görüldü. Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Koltuk'un da gün içinde istifa ettiği öğrenildi. Öte yandan, İl Başkan Vekili Halil İbrahim Pehlivanlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Sinem Toksarı'nın da istifa edeceği gelen bilgiler arasında. 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61337

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171