°

Deprem bölgesi için hayır çarşısı

Kırıkkale İl Müftülüğü, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen cami ve Kur’an kurslarının onarımı için anlamlı bir etkinlik düzenledi.


DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLECEK

Nur Cami bahçesinde gerçekleştirilen "Hayır Çarşısı" kermesi, depremzedelere destek olmak amacıyla vatandaşların yoğun ilgisini topladı. Kermesten elde edilen gelirlerin tamamı, deprem bölgesindeki dini yapıları onarmak ve yeniden kullanıma kazandırmak için harcanacak. Etkinlikte çeşitli el yapımı ürünler ve yiyecekler satılırken, hayırseverler de bağışta bulunarak katkı sağladı. Kırıkkale İl Müftülüğü, depremzedelere yardım eli uzatmanın ve dini yapıları yeniden ayağa kaldırmanın önemine dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

Bayraktepe Camisinin yüzde 35’i tamamlandı

İlginizi Çekebilir

Ailem, en değerli hazinem” roman yarışması

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de okula uyum haftası 2 Eylül'de başlıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77237

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171