KIRIKKALE
25°
00:53

Akşam'a Kalan Süre

Delice otoyol ihalesi yine ertelendi 

43 ilin geçiş güzergahı Kırıkkale’nin trafik sorununu rahatlatmak amacıyla yapılması planlanan ve daha ihaleye çıkma süreci arapsaçına dönen Ankara-Kırıkkale-Delice otoyolunun ihalesi yine ertelendi.


EYLÜL AYINA ERTELENDİ 
Antalya-Alanya ve Ankara-Kırıkkale-Delice otoyolu ihaleleri eylül ayına ertelendi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Antalya-Alanya ve Ankara-Kırıkkale-Delice otoyollarının yapımına ilişkin ihalelerin eylül ayına ertelenmesine karar verdi. İhalelerin yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştirilmesi planlanıyor. Antalya-Alanya ile Ankara-Kırıkkale-Delice otoyollarının yapımına ilişkin ihalelerin eylül ayına ertelenmesi kararlaştırıldı.

ANKARA-KIRIKKALE-DELİCE 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünün söz konusu ihalelerin ertelenmesine ilişkin ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştirilmesi ve 16 Haziran'da yapılması planlanan Antalya-Alanya Otoyolu işine ait ihalenin yeni tarihi 15 Eylül 2023 saat 10.30 olarak belirlendi. Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu işine ait ihalede de daha önce 15 Haziran olarak ilan edilen tarih, 14 Eylül 2023 saat 10.30 olarak revize edildi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale-Delice otoyol ihalesi bir kez daha ertelendi 

İlginizi Çekebilir

Ankara-Kırıkkale-Delice otoyolu ihaleye çıkıyor

İlginizi Çekebilir

Ankara-Kırıkkale-Delice otoyolunun yapım ihalesi ertelendi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27139

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171