KIRIKKALE
25°
02:53

İmsak'a Kalan Süre

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kırıkkale’ye müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale’nin kaderini değiştiren yatırım çalışması için önemli bir müjde verdi. Erdoğan, Kırıkkale’ye yapılan ROKETSAN yatırımı için devlet desteği sağlanacağını bildirdi.


RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI
Kırıkkale’de devam eden ROKETSAN yatırımıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjde verdi. Erdoğan, Kırıkkale’ye yapılan ROKETSAN yatırımı için devlet desteği sağlanacağını bildirdi. Resmi Gazete’de Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan kararı Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı paylaştı.

BAŞKAN MEHMET SAYGILI PAYLAŞTI
Saygılı, “Cumhurbaşkanımızdan Kırıkkale'mize Bir Müjde Daha. Kırıkkale’mize yapılan “Savunma Sistemleri” yatırımına proje bazlı devlet yardımı verilmesine yönelik Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan imzalı karar Resmi gazetede yayınlandı” dedi.

KIRIKKALE’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK
Başkan Saygılı, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer verdi; “İnandık, gönül verdik, Emek verdik ve ROKET-SAN’ın dev yatırımını şehrimize kazandırdık. Yakın zamanda fabrikalarının da tamamlandığını şehrimize istihdam sağladığını, binlerce evladımızın işbaşı yaptığını göreceğiz. Büyük Türkiye İdeailene gönülden inanarak çalışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimize yapılan yatırıma verdiği desteklerinden dolayı #Kırıkkale'm adına teşekkür ederim” paylaşımına yer verdi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

170 bin dolu makaron ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

112’ye asılsız çağrı oranı yüzde 72,04

İlginizi Çekebilir

Akademik eğitim 18 Eylül’de başlıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79438

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171