KIRIKKALE
21°
00:23

Yatsı'ya Kalan Süre

Çiftçilerimizin her zaman yanındayız

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Av. Halil Öztürk, siyasi alanda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Öztürk, Yahşihan’ın bazı köylerinde hane halklarıyla bir araya geldi. Öztürk, “Çiftçimizi tarla


ÜRETİCİLERİMİZLE TÜRKİYE KAZANACAK 
MHP Milletvekili Halil Öztürk, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve parti yönetimi ile birlikte Yahşihan’a bağlı Bedesten, Hisarköy ve Kılıçlar köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Çiftçilerle bir araya gelen Öztürk, “çiftçimizi tarlasında ziyaret ederek çalışmalar ve üretilen bitkiyle ilgili bilgiler aldık. Çiftçimizin yüzü TMO’nun açıkladığı fiyatlardan dolayı gülüyor. Cumhur ittifakı olarak çiftçimizi desteklemeye devam edeceğiz. Türk çiftçisi üretecek Türkiye kazanacak” dedi.

TALEP VE SORUNLARI DİNLEDİ 
Öztürk “Yahşihan ilçemize bağlı Bedesten, Hisarköy ve Kılıçlar köyümüzde hemşehrilerimizle buluşup sıkıntı ve taleplerini dinleyip Milliyetçi Hareket Partisini ve Cumhur İttifakını anlattık. Hemşehrilerimizin ilgi ve teveccühü bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Çiftçilerimizin taleplerini yerinde dinleyip ilgili birimler nezdinde girişimlerimizi başlattık. Hisarköy yakınlarındaki organik çilek tarlasını ziyaret ederek üretim aşamasıyla ilgili üreticimizden bilgi aldık. Bölgenin en lezzetli çileğini yetiştiren üreticimizi tebrik ettik. Kırıkkale’mizin mis kokulu çiçek ve çam bezeli dağ ve tepelerinde arıcılık yapan hemşehrilerimizi ziyaret ederek sohbet ettik. Bedesten Köyümüz yakınlarındaki Aronya Bitkisi üreten çiftçimizi tarlasında ziyaret ederek çalışmalar ve üretilen bitkiyle ilgili bilgiler aldık. Çiftçimizin yüzü TMO’nun açıkladığı fiyatlardan dolayı gülüyor. Cumhur ittifakı olarak çiftçimizi desteklemeye devam edeceğiz. Türk çiftçisi üretecek Türkiye kazanacak” diye konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Tekin görevden alındı, Piliç atandı

İlginizi Çekebilir

Hacılar'a hizmet etmek bana gurur ve onur veriyor

İlginizi Çekebilir

Kampanyada toplanan konteynerler Pazarcık’a ulaştı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16412

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171