KIRIKKALE
24°
02:37

İkindi'ye Kalan Süre

Çelebi’ye entegre sağlık tesisi yapılıyor 

İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, Çelebi ilçesinde yapımı devam eden ve tamamlandığında içerisinde TSM, 1-2 hekimli ASM ve 112 ASHİ’nin bulunacağı Entegre Sağlık Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.


PERSONELLERLE SOHBET ETTİ 
Ağırtaş, Çelebi ilçesinde yapımı devam eden sağlık tesisimize yapmış olduğu inceleme ziyaretlerine ilk olarak görevli personeli ziyaret ederek başladı. Mevcutta hizmette bulunan İlçe Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görevli personeli ziyaret eden Ağırtaş, burada bir süre tüm personel ile sohbet etti.

ÖNEMLİ BİR DEĞER KATACAK 
Ağırtaş, daha sonra Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir’i makamında ziyaret ederek, ilçenin sağlık durumu ve sağlık alanında yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ardından yakın zamanda tamamlanması planlanan sağlık tesisi inşaatına geçen Ağırtaş ve Erdemir, burada sağlık merkezi yüklenici firmanın sorumlularından bilgiler aldı. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Ağırtaş ve Erdemir, inşaatın tamamlanması ile birlikte tesisin ilçeye sağlık açısından önemli değeler katacağını belirtti.

12 MLYON TL’YE TAMAMLANACAK 
Ağırtaş, 2 bin 933 metrekare arsa alana sahip tesisin yakın zamanda teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. 12 Milyon 443 Bin TL’ye tamamlanacak. 1200 metrekare kapalı alana sahip binanın içerisinde Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun bulunduğunu belirten Ağırtaş, tesisin tamamlanması ile birlikte vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti verileceğini ifade etti.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Fazla tuz tüketimi zarar verir

İlginizi Çekebilir

696 nüfuslu ilçe: Çelebi

İlginizi Çekebilir

2020 yılında 10 milyon kişi kansere yenik düştü!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40161

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171