KIRIKKALE
26°
00:12

Yatsı'ya Kalan Süre

Çayırtepe: “Kimse jandarmaya dil uzatamaz!”

İhlas Haber Ajansı Kırıkkale muhabiri Hasan Ay’ın Jandarma’ya yönelik yaptığı saygısız paylaşıma tepkiler büyümeye başladı. Emekli Uzman Jandarmalar Derneği (EMUJAD) Genel Başkanı Şeref Çayırtepe, “Hiç kimse, şanlı ve şerefli teşkilatımız jandarmaya dil u



JANDARMA TEŞKİLATI HUZUR VE GÜVEN VERİR 
Emekli Uzman Jandarmalar Derneği (EMUJAD) Genel Başkanı Şeref Çayırtepe, geçtiğimiz günlerde şahsi Facebook sayfasında jandarmaya yönelik saygısız kelimeler içerikli paylaşım yapan İHA Kırıkkale muhabiri Hasan Ay’a tepki gösterdi. Jandarma Teşkilatı’nın vatan ve milletin huzuru ile güvenliği için mücadele verdiğini ifade eden Çayırtepe, “Kimse aziz bu üniformaya, vatan ve bayrak için mücadele eden jandarma teşkilatımıza laf edemez” dedi.

KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLEMELİDİR 
Çayırtepe, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyeti Jandarması, emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasını sağlayan ve diğer kanunların ve Cumhurbaşkanlığı kararnamelerinin verdiği görevleri yerine getiren, silahlı genel kolluk kuvvetidir. Jandarma Genel Komutanlığı İçişleri Bakanlığına bağlıdır. Jandarma; her zaman yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı tevazu, fedakarlık ve feragat örneği bir kanun ordusudur. Jandarma teşkilatımız Aziz Vatan toprakları uğruna her türlü fedakarlığı her türlü zorluğa göğüs gererek Aziz milletimiz için gerektiğinde şehit olmayı göze almış Gazi olmayı onur saymış Güzide personellerle dolu hepsi de birbirinden onurlu kişilerin oluşturduğu Ender bir teşkilattır.”

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN MÜCADELE VERİYOR 
“Aynı zamanda Aziz milletimizin emrinde gece gündüz demeden, kar kış demeden, yağmur, sel, felaket demeden, yangın demeden, dağ bayır demeden, gerektiğinde canından vazgeçmiş kahramanların olduğu bir teşkilattır. Jandarma teşkilatımız aziz vatan toprakları uğruna en çok şehit vermiş Gazi olmuş kahramanların olduğu bir teşkilattır. Ve halen görev yapan çok kıymetli meslektaşlarımız eşine ayıracağı zamanı çocuğuna ayıracağı zamanı fedakarlık ederek milletin huzuru devletimizin bekası için gece gündüz demeden gayret göstermektedirler.”

JANDARMAYA LEKE ÇALMAK HADDİNİZ DEĞİL!
Eline kalem alan,  her şeyi ben bilirim, ben yazarım diyen bazı sözde gazeteciler Jandarma teşkilatımızı kötülemek onlara leke çalmak hadleri değildir. Merak ettim acaba Kahraman Jandarmamız sözde gazetecinin hangi kişisel hedeflerine engel olmuştur. Jandarma teşkilatında emrinde 25 yıl onurla görev yaptığım.  Halen 30 bin üyesi bulunan ve sivil toplum kuruluşu olan EMUJAD Genel Başkanlığını yapıyorum. Bu tutarsız paylaşımda gazeteciyi ifadeleri nedeniyle  şiddetle kınıyor ve teşkilatımızdan Aziz şehitlerimizden Kahraman gazilerimizden ve güzide jandarma personelimizden (Subay, Astsubay, Uzman Jandarma, Uzman Erbaş ve sözleşmeli er ve erbaş) kamuoyu önünde özür dilemeye davet ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

İHA muhabirinden Jandarma’ya saygısızlık!

İlginizi Çekebilir

431 adet sentetik hap ele geçirildi!

İlginizi Çekebilir

Jandarma’dan sokak hayvanlarına sıcak yuva 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50053

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171