KIRIKKALE
21°

Can; "Bir dahaki dönemde aday olmayacağım"

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, yeni dönem için aday olmayacağını açıkladı. Can, “Elimizden geldiğince şehrimize hizmet etmeye çalıştık. 5 dönemdir Milletvekilliğimizden artık Kırıkkale’de yoruldu” diyerek aday olmayacağını, dönem sonunda siy


5 DÖNEMDİR ARTIK KIRIKKALE BİZDEN YORULDU 
Ankara’da yayın yapan Redaktör Haber Gündem Özel Programı’na konuk olan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, 5 dönemdir Milletvekilliği görevinde bulunduğuna dikkat çekerek bir dahaki dönemde yapılacak olan seçimde aday olmayacağına işaret etti. Geçtiğimiz dönemde de aynısını söylediğini fakat gösterilen teveccüh ve gelen talep üzerine aday olduğunu yineleyen Can, “Kırıkkaleli olmaktan gurur duyuyorum. Bunu geçen dönemde söylemiştim ve yine söylüyorum bu bir nasip meselesi. Ben bu konuda çok rahatım. Gelecek dönemde bir düşüncem yok bunu söylerken kendimi bir nimet olarak saydığımdan değil, bunlar bir nasiptir mücadelemize devam ediyoruz. Açık kapı bırakmıyorum. Çünkü Kırıkkale artık bizden beş dönem boyunca yoruldu” dedi.

KIRIKKALE’YE HİZMETLER İÇİN ÇALIŞTIK 
Redaktör haber genel yayın yönetmeni İbrahim Gökdemir’in sorularını içtenlikle cevaplayan Can, zaman zaman sorulara espri şeklinde de cevaplar verdi. Siyasi hayatının gelecek dönemde ne şekilde ilerleyeceği sorusuna cevap veren Can, “Bu dönem sayısı çok konuşulduğu için bununla ilgili espride yapıyoruz. Bazen arkadaşlarımız bu konuyu açıyorlar. İşte yoğunuz deminde gördüğünüz gibi telefon hiç durmuyor vatandaş ile ilgili güzel ilişkilerimiz var. Bir muhabbet edeceğimiz zaman telefon çalıyor ve vatandaşın işi başka yere talimat veriyoruz.”

BEŞ DÖNEM BOYUNCA HALKIMIZ YORULDU 
“Oradan arıyoruz tekrar bilgi veriyoruz. Tabi sohbet eden arkadaşımızım sohbeti konusu yarım kalıyor, tekrar nerde kaldık diye sorunca diyor ki; “Bu nasıl iştir bunun temposuna nasıl dayanıyorsun? Telefonlara nasıl bakıyorsun?” deyince bende espri yaparak gerçekten bu iş yapılacak iş değil bir kaç dönem daha yapıp bırakacağım diyorum.” Ama şunu söyleyebilirim siyaset düşünenler için bizim artık hem dönem itibari ile hem yaş itibari ile hem olgunluk itibariyle belirli bir seviyeye ulaştık ve Kırıkkale’ye en güzel yatırımların gelmesi için mücadele ettik.”

ARTIK UNUMUZU ELEDİK, ELEĞİMİZİ ASTIK 
“Bugüne kadar hem siyasi alanda hem de Kırıkkale halkıda teveccüh gösterdi ve beş dönemdir Milletvekilliği görevinde bulunduk ama bu saat itibari ile de unumuzu eledik eleğimizi astık, Memleketimize hizmet etmeye devam edeceği. Siyasi anlamda yeter çünkü Kırıkkale’de yoruldu bu manada. Bunu kabul eden bir adamım. Siyasette ne olursa olsun küçük vilayetlerde insanları yıpratıyor taleplerini karşılaman kolay değil. Memleketini en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorsun vatandaşın derdini karşılamadığın zaman yıpranırsın” dedi.

İlginizi Çekebilir

Vekiller mazbatasını yarın alacak

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleliler borcunuz silinecek!

İlginizi Çekebilir

AK Parti, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37536

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171