KIRIKKALE
21°
02:51

İmsak'a Kalan Süre

Budak: “Günümüzde her çocuk borçlu doğuyor!”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yakup Budak, Türkiye’de doğan her çocuğun adeta borç içinde doğduğunu söyledi. Budak, “İnşallah bizim iktidarımızla birlikte bu sorunların hepsi çözüm bulacak” dedi.


SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ 
2023 yılında yapılacak olan seçimler kapsamında siyasi çalışmalarına hız kazandıran Saadet Partisi, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de saha ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yakup Budak, Genel İdare Kurulu Üyesi Adnan Simit, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca ve parti yönetimi çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Sadet Partisi heyeti, Gazetekale imtiyaz sahibi Kadir Yahşi ve Genel yayın yönetmeni Ahmet Gökdemir’e nezaket ziyaretinde bulundular. 

SORUNLARA ÇÖZÜM BULACAĞIZ 
Türkiye’nin çeşitli sorunlarla iç içe olduğunu dile getiren Budak, bu sorunlara çözüm bulmak için tek çarenin Saadet Partisi olduğunu söyledi. İnsanları mutlu ve refah yaşanılabilir bir düzeye çıkartmaya çalışacaklarını vurgulayan Budak, “İnşallah hep birlikte hem ekonomik alanda hem de siyasi alanda bu sorunlara bir neşter vuracağız. Artık günümüzde doğan her çocuk adeta borçlar içerisinde doğar oldu” dedi. 

İlginizi Çekebilir

Veysel Kutluca: “Türkiye yüzyılı değil, sorun dolu yıllar yaşanıyor”

İlginizi Çekebilir

Kutluca: “Tek hedefleri 5 yıl daha koltukta kalmak”

İlginizi Çekebilir

Saadet Partisi Keskin ilçe başkanlığı Kalkan’a emanet 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74548

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171