KIRIKKALE
25°

Bir oyuncak, bir gülen yüz

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf eğitimi anabilim dalı topluma hizmet dersi kapsamında ‘Bir oyuncak, bir gülen yüz’ projesi kapsamında etkinlik gerçekleştirdi. Projeyle öğrencilere karne günlerinde çeşitli hediyeler verildi.


HEDİYELER VERİLDİ 
Öğrencilere destek olmak amacıyla Dr. öğretim üyesi Arzu Pekgöz Çeviker’in, koordinatörlüğünde yürütülen projenin yürütücülüğünü ise Melike Sivri, Amine Ulusoy ve Agah Dülger’in yaptığı ‘Bir oyuncak, bir gülen yüz’ projesi Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen Irmak Atatürk İlkokulunda gerçekleşti. Karne günü yaklaşık 52 öğrenciye günün anısına çeşitli hediyeler verildi. Projeyle birlikte öğrencilerin yaz tatiline moralli ve motivasyonu yüksek şekilde girilmesi amaçlandı. 

SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDULAR 
Koordinatör Çeviker, “Bizlere destek sağlayan herkese sonsuz teşekkür ederim. Tüm destekçilerimizin katkıları ile gerçekleştirdiğimiz projemizi her sınıf düzeyinde toplam 52 öğrenci ve kardeşlerine dönük 200 adet hediyemizi dağıtarak karne günlerinde sevinçlerini taçlandırmayı ve yüzlerinde mutlu bir gülümseme oluşturmayı başardık” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72539

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171