KIRIKKALE
25°
01:2

Öğleye kalan Süre

Belediye personeline eğitim

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Belediye bünyesinde görevli güvenlik personeline yönelik düzenlenen eğitim seminerine katılarak, personelle bir araya geldi.


VERİMLİLİĞİ ARTIRMAK İÇİN EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
Kırıkkale Belediyesi personel verimliliğini arttırmak ve vatandaşlara daha sağlıklı hizmet etme amacıyla hizmet içi eğitim programlarını sürdürüyor. Bu çerçevede Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, güvenlik personelleri ile bir araya geldi. Bakır, güvenlik personellerine “Sizlere nasıl davranılmasını istiyorsanız, siz de sizden hizmet almak isteyen vatandaşlarımıza o şekilde davranın. Üzerinizde ki üniforma ile belediyemizi temsil ediyorsunuz. Belediyemize, parklarımıza gelen vatandaşlarımızı sizler karşılıyorsunuz. Bizden hizmet bekleyen vatandaşlarımıza karşı nezaketli olmalı, bu şekilde davranmalısınız” ifadesini kullandı. 

TÜM PERSONELİMİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ 
Bakır; "Vatandaşlarımız belediyeleri diğer kurumlardan farklı hep sıcak görmek isterler. Seçtiğin, seçildiğin, birlikte yapılan hizmetlerden yararlandığın kesim olarak görülür. Sizin yaptığınız o güzel hizmetlerin her birisi bize olumlu yansır. Her biriniz bizim için çok önemlidir. Biz sizleri bağrımıza basıyoruz. Kırıkkale Belediyesi olarak, kamuoyunda elhamdülillah olumlu olarak anılıyorsak bu sizlerin çalışmalarıyla. Yaz ayları ile birlikte parklarımıza, özellikle Millet Bahçemize gelen misafir sayımız arttı. Buralarda denetimlerimizi, devriyelerimizi sıklaştırarak gördüğümüz eksik hususların giderilmesi, özellikle çevreyi kirleten parklarımızı zarar veren kişilere karşı daha duyarlı davranmalıyız. Parklarımızın güvenliğiyle vatandaşlarımız daha huzurlu şekilde vakit geçireceklerdir” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17282

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171