Bu kapsamda Başkan Önal, alışveriş merkezinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek hem işletme sahipleriyle hem de alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. AVM içerisinde gerçekleştirdiği ziyarette esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Önal, esnafın talep ve önerilerini de dinledi. Başkan Önal, vatandaşlarla sohbet ederek onların belediye hizmetlerine ilişkin görüşlerini aldı, karşılaştıkları sorunlar ve beklentileri üzerine notlar aldı.
Kırıkkale’nin her alanda daha yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarını ifade eden Önal, bu hedef doğrultusunda esnaf ve vatandaş buluşmalarına önem verdiklerini söyledi. Şehrin ekonomik ve sosyal hayatında esnafın önemli bir rol üstlendiğine dikkat çeken Önal, belediye olarak esnafın yanında olduklarını vurguladı.
Ziyaret boyunca Başkan Önal’a gösterilen ilgi dikkat çekerken, alışveriş yapan vatandaşlar da kendisiyle sohbet ederek hatırlarını sorma fırsatı buldu. Vatandaşlar, belediyenin son dönemde gerçekleştirdiği hizmetler ve şehirde yapılan düzenlemeler hakkında düşüncelerini paylaşırken, Önal da samimi bir şekilde tüm sorulara yanıt verdi. Önal, “Bizleri güler yüzle karşılayan tüm hemşehrilerimize ve esnafımıza teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi halkımızla iç içe, onların taleplerini dinleyerek hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Müftü Yaşar: “Asıl engel hakikatı görmemek, hakikatı duymamaktır.”

Derekışla Köyü’nün sorunları çözüm buluyor

Sulakyurt’ta Muharrem Ayı coşkusu
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171