KIRIKKALE
24°
02:57

İkindi'ye Kalan Süre

Baloğlu; “Gazi Mustafa Kemal, milletimizin gönlünde daima yaşayacaktır”

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Baloğlu yayımladığı mesajda; “Yüce Türk milleti hiçbir zaman atasını unutmamıştır” dedi.


“SEVGİ, SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ”
Erdal Baloğlu 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Baloğlu yayımladığı mesajda; “ Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Komutan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Atatürk; bir milletin topyekûn istiklal mücadelesi verdiği bir dönemde azmi, cesareti ve ferasetiyle milletine liderlik eden büyük bir komutan ve aynı zamanda büyük bir devlet adamıdır. O, bağımsızlığımız yolunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak, kurduğu Cumhuriyetle birlikte ülkesinin ve milletinin her alanda ilerlemesi için yılmadan çaba göstermiştir. Onun önderliğinde Anadolu topraklarından yükselen bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, yaşamına sığdırdığı büyük başarılar tüm dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur. Milletine olan aşkı, sevgisi ve güveni tarif edilemez olan Gazi Mustafa Kemal, milletimizin gönlünde daima yaşayacaktır.” dedi
 
“YÜCE TÜRK MİLLETİ HİÇBİR ZAMAN ATASINI UNUTMAMIŞTIR”
Baloğlu yayımladığı mesajın devamında; “Yüce Türk Milleti hiçbir zaman Ata'sını, Onun ilkelerini ve aziz hatırasını unutmamıştır ve unutmayacaktır. 10 Kasımlar Mustafa Kemal Atatürk’ü anmanın, bir kez daha anlamanın günüdür. Bugün onu en güzel anlamanın yolu, veciz bir şekilde ifade ettiği gibi “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” sözleriyle bizlere emanet bıraktığı devletimizi gelecek nesillerimize aynı şuur, inanç ve kararlılıkla bırakmaktır. Bunun için de, ülkemizin bilimden teknolojiye, eğitimden sağlığa, tarımdan savunma sanayisine kadar her alanda daha fazla gelişmesi için, milletimizin huzur ve güven içinde daha müreffeh bir yaşam sürmesi için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmak hepimizin en temel görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve milletimizin unutulmaz lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle yad ediyorum. ” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten fahri Kur’an Kursu öğreticilerine kadroya geçme çağrısı 

İlginizi Çekebilir

Baloğlu; “Her dikim döneminde fidan dikmeye devam edeceğiz”

İlginizi Çekebilir

Öztürk, gitmedik köy, girmedik sokak bırakmıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

94802

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171