KIRIKKALE
19°
05:37

Öğleye kalan Süre

Bakanlıktan Kırıkkale’ye otoyol müjdesi

43 ilin kesiştiği, İç Anadolu Bölgesi’nin merkezi konumunda bulunan Kırıkkale, Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılacak olan otoyol ile trafik alanında rahat bir nefes alacak.


TEKBIYIKOĞLU VE CAN’DAN ZİYARET 
43 ilin geçiş noktasında bulunan Kırıkkale'de trafiğe nefes aldıracak proje için geri sayım başladı. Özellikle bayramlarda adeta tıkanma noktasına gelen ve kilit kavşak olarak adlandırılan yol için AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldiler. 


ÇALIŞMALAR İHALE AŞAMASINDA 
Bakanlıkta gerçekleşen görüşme sonrası müjdeyi Milletvekili Can sosyal medya hesabından verdi. Can görüşmeye ilişkin yaptığı twitter paylaşımında "Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu ile Bakanımız Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret ettik. Takip ettiğimiz Ankara- Kırıkkale-Delice otoyolu ihale aşamasında olup, en kısa zamanda inşaatı başlayacak ve 45 ilin geçiş noktası olan ilimizin yoğun trafiği nefes alacak. Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz" paylaşımında bulundu.


Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Temmuz ayında araç sayısı 73 bin 200 oldu 

İlginizi Çekebilir

Yola çıkacak sürücüler dikkat!

İlginizi Çekebilir

Yola çıkacak sürücüler dikkat! Bazı yollarda çalışma var 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85616

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171