KIRIKKALE
21°
00:44

Akşam'a Kalan Süre

Bakan Koca: “COVID-19’dan artık korkmayın!”

Yaklaşık iki yıldır geçmiş yaşantımızda etkisini gösteren Koronavirüs salgını, üretilen aşılarla birlikte etkisini yitirme derecesine geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, virüsün artık grip gibi geçtiğini ve korkulmaması gerektiğine değindi. 


VİRÜSLE ETKİN MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  Koca, COVID-19'un artık grip gibi geçtiğini, korkulmaması gerektiğini ifade etti. Ancak Almanya'da günlük vaka sayısının geçen hafta 140-150 binleri, İspanya, İtalya ve İngiltere'de 60-70 binleri gördüğünü ifade eden Koca, "COVID-19 vaka sayıları şu anda 3 binlerde. 3-4 hafta sonra bizde de yükselişlerin olacağını tahmin ediyoruz. Vatandaşlarımızın tam uyumuyla dünyada salgın ile en iyi mücadele eden ülkelerden biri olduk. Bu olumlu durumumuzu sürdürmemiz lazım. Başta büyüklerimiz ve riskli gruptakiler olmak üzere aşılarımızı olalım, hiçbir endişeye mahal vermeyelim" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Cenaze törenine katılan korona virüslü kadın otobüste yakalandı: Karantinaya alındı

İlginizi Çekebilir

1 buçuk yıldır hizmet vermeyen diş hastaneleri vatandaşı çileden çıkardı

İlginizi Çekebilir

Korkulan kabus geri dönüyor!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

92094

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171